DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çukur’daki ateşli sahneleri için Konuştu: Aras…

Çukur’daki ateşli sahneleri için Konuştu: Aras…
13.11.2017
256
A+
A-

Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ile ateşli öpüşme sahnelerinde yer alan Dilan Çiçek Deniz, “Sahnelerde abartılacak kadar bir şey yok.” dedi.

“ABARTILACAK BİR ŞEY YOK!”

Show TV’nin yeni dizilerinden Çukur ilk bölümünden itibaren izleyicinin beğenisini kazandı. Dizideki ateşli öpüşme sahneleri için ilk kez konuşan başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz, “Abartılacak bir şey yok.” ifadelerinde bulundu.

“ARAS İLE ÇALIŞCAĞIMI DUYUNCA ÇOK MUTLU OLDUM”

Başrollerini Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı, Show TV’deki ‘Çukur’ dizisindeki ateşli öpüşme sahneleri çok dikkat çekmişti. Başrol oyuncusu Dilan Deniz Çiçek bu görüntüler hakkında ilk kez konuştu. Dilan Deniz Çicek “Aklıma mantığıma yatmayan, kalbime hitap etmeyen bir senaryo gelseydi, kabul etmezdim. Zaten Aras Bulut İynemli ile kamera karşısına geçeceğimi duyduğumda çok mutlu oldum.” dedi.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.