DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Çukur’un Efsun’u ve Yamaç’ı aşk mı yaşıyor?

‘Çukur’un Efsun’u ve Yamaç’ı aşk mı yaşıyor?
10.08.2021
295
A+
A-

‘Çukur’ dizisinde Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ile Efsun Koçovalı karakterini canlandıran Damla Sönmez’in gözlerden uzak aşk yaşadığı iddia edildi. Söylentilere göre çift, İzmir’de karavanda kalıyor. Aras Bulut İynemli’nin bağlı olduğu menajerlik şirketi konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Aras Bulut İynemli, geçtiğimiz günlerde altı yıldır birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal ile olan ilişkisini noktalamıştı. Aras Bulut İynemli’nin herkesin tanıdığı bir isimle yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Aras Bulut İynemli’nin Çukur dizisindeki partneri Damla Sönmez’le birlikte olduğu iddia edildi. Gazete Magazin’in iddiasına göre çiçeği burnunda sevgililer, ilişkilerini çok gizli yaşıyor. Bir iddiaya göre de ikili, İzmir Seferihisar tarafında Tiny House Taşıyıcı Karavan evlerinde kalıyor.

Ünlü oyuncu Damla Sönmez’in sosyal medya hesabında buluttan bir fotoğrafın kendisini öpmesini paylaşması da bu iddiaları güçlendirdi.

Sönmez, geçtiğimiz aylarda nişanlısı Ushan Çakır’dan ayrılmıştı. Damla Sönmez’den sonra Aras Bulut İynemli’nin de altı yıllık ilişkisini noktalaması bu iddiaları alevlendirdi.

Aras Bulut İynemli’nin bağlı olduğu menajerlik şirketi açıklama yaptı. Art İstanbul menajerlik şirketi, “Sanatçımız Aras Bulut İynemli hakkında bugün ortaya atılan bir ilişki yaşadığına dair iddialar asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerini kullanarak, Sönmez ile Bulut’un aşk yaşamadığını açıkladı.

Bige Önal geçtiğimiz günlerde gazetecilerle karşılaşmış ve evlilik sorusuna “Sürekli aynı soruyu soruyorsunuz ve aynı cevabı alıyorsunuz. Lütfen bir daha sormayın” demişti.

Güzel oyuncu, “Mesleki anlamda birbirimize çok yardım ediyoruz. Karşılıklı olarak fikirlerimize güveniyoruz. Aşkımızı göz önünde yaşamamaya gayret edip, içimizi göstermiyoruz. Kameraların fazla olduğu medyatik yerlerden uzak durmaya çalışıyoruz” açıklamasında bulunmuştu.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.