DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cüneyt Arkın filmlerde aldığı yaraları açıkladı

Cüneyt Arkın filmlerde aldığı yaraları açıkladı
09.11.2020
154
A+
A-

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından, filmlerde geçirdiği kazaların vücudunda bıraktığı izleri gösteren bir fotoğraf karesi paylaştı. Arkın’ın paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sosyal medyayı aktif kullanan usta oyuncu Cüneyt Arkın, son paylaşımında, yıllar içinde çektiği filmlerdeki kazalardan aldığı yaraların izlerini gösterdi. 83 yaşındaki sanatçı, paylaşımına, “Ben ekmeğimi kazanmak için çok şeyden vazgeçtim… Halkıma helal olsun” notunu düştü.

Oyuncunun paylaşımdaki bazı film kazaları ve yaraları şöyle:

* Battal Gazi’nin İntikamı filminde saçları yandı.

* Kuşçu filminde barut patlamasında karnı saçmalarla doldu.

* Vurgun filminde sağ dirseği ezildi.

* Çıtkırıldım filminde kaşı yarıldı, göz kapakları kesildi.

* Şafakta Son Kurşun filminde sol omuz kemiği kırıldı.

* Malkoçoğlu filminde sol diz kapağı parçalandı.

Usta oyuncunun çok sayıda beğeni alan paylaşımına bazı takipçileri ise “Sizin hayatınız da bir film olmalı büyük usta”, “Dublör kullananlar utansın üstadım”, “Bizlere muhteşem eserler bırakmak için canını hiçe saydın, helal olsun”, “Çok geçmiş olsun Türk sinemasına senin gibi bir oyuncu gelmez, yerin doldurulamaz” gibi yorumlar yaptı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.