DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cüneyt Arkın’dan dikkat çeken öğrenci yurdu açıklaması

Cüneyt Arkın’dan dikkat çeken öğrenci yurdu açıklaması
20.09.2021
134
A+
A-

Türk Sineması’nın efsane oyuncularından Cüneyt Arkın katıldığı bir belgesel gösteriminde, üniversite öğrencilerinin barınma sorununa ilişkin “Kaç yıl oldu hala bir şey değişmemiş. Saraylar yapıyoruz niye yurt yapmıyoruz?” diye tepki gösterdi.

Türk sinemasının usta isimlerinden Cüneyt Arkın, üniversite öğrencilerinin barınma sorunuyla ilgili olarak çarpıcı bir tepki gösterdi.

Tuluhan Tekelioğlu’nun hazırladığı “Efsaneler” belgeselinin gösterimine katılan Arkın, muhabirin “Gençleri nasıl buluyorsunuz?” sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı:

“Gençlerimizi ne yapıp edip belli bir düzeye kavuşturmamız lazım. Ya burs alıyor borçlanıyor çıkar çıkmaz iş bulmadan borcunu öde diye bastırıyoruz çocuğa. Üniversiteye gelecek yurt meselesi. Yatacak yeri yok. Üniversitedeyken ben de yaşadım bu sorunu. Kaç yıl oldu hala bir şey değişmemiş. İki tane yurt yapmak… Saraylar yapıyoruz niye yurt yapmıyoruz ya…”

Cüneyt Arkın, muhabirin konuyu değiştirmek isteyip “Şimdiki sanat dünyasını nasıl buluyorsunuz?” diye sorması üzerine “Boşver ya” diye yanıt verdi.(medyaradar)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.