DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Darp edildiği iddia edilen Didem Soydan, ağzını bozdu!

Darp edildiği iddia edilen Didem Soydan, ağzını bozdu!
10.01.2019
254
A+
A-

Didem Soydan ile arkadaşı Umut Eker’in bir benzincide kavgaya karıştığı ve darp edildiği iddia edilmişti. Soydan bu haberlere sosyal medyadan sert çıktı.

Didem Soydan ile arkadaşı Umut Eker’in Bakırköy sahilindeki bir benzincide saldırıya uğradığı iddia edilmişti. İddialara göre VIP minibüsten inen kalabalık grup ile ünlü ikili arasında tekme tokat arbede yaşanmıştı. Bugün gündeme düşen bu habere Didem Soydan çok sinirlendi.

“DARP NE YA”

Başarılı model ağzını bozdu ve bu haberleri yalanladı. Soydan önce Twitter hesabından yaptığı paylaşıma “Valla ben geziyorum diyeceğim nispet gibi ama darp ne ya” yazdı ve fotoğrafını paylaştı.

Soydan daha sonra ise ‘saldırıya uğradılar’ haberinin altına “uğramadılar; söz g..ünüzden uyduruyorsunuz” yazdı.


(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.