DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Akalın gözyaşlarını tutamadı

Demet Akalın gözyaşlarını tutamadı
02.08.2021
160
A+
A-

Yangından etkilenen bölgelere yardım için seferber olan popçu Demet Akalın, gözyaşlarına boğuldu.

Türkiye’yi saran yangınları 6’ncı günde de söndürme çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar 119 yangın söndürülürken, 7 yangın devam ediyor.

Bodrum’da Gökpınar, Yukarı ve Aşağı Mazı mahalleleri ile Armutçuk mevkiinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları aralıksız sürerken popçu Demet Akalın da yardım için seferber oldu.

“YARIN KAMYONUMUZ YOLA ÇIKACAK”

Yangından etkilenen bölgelere 20-25 bin TL’lik yardım göndereceğini açıklayan Akalın, Instagram hesabından yayınladığı videoda gözyaşlarına hakim olamadı.

Popçu, gönderisinde, “Soğuk su depolu kamyon bulmaya çalışıyorum. Birkaç yere telefon açtım ama… Sağ olsun Emrullah’la ben de 20-25 bin TL’lik malzeme alıyoruz. Köpek maması, yanmaz ayakkabı, pil birkaç bir şey daha… Yarın kamyonumuz Bodrum’a yola çıkacak…” ifadelerine yer verdi.

MERVE ÖZBEY YANGIN AYAKKABISI GÖNDERDİ

Akalın videosundan sonra kendisine ulaşan yardımlar için tek tek teşekkür paylaşımı yaptı. Şarkıcı Merve Özbey’in yanmaz ayakkabı gönderdiğini söyleyen Akalın “Dev cücem benim” diyerek sevgisini gösterdi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.