DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Akalın’dan Kerimcan Durmaz açıklaması

Demet Akalın’dan Kerimcan Durmaz açıklaması
30.04.2019
263
A+
A-

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyadan iğrenç görüntüler paylaşan Kerimcan Durmaz hakkında sessizliğini bozdu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’la yakın dost olan ve katıldığı etkinliklerde son derece samimi görüntülerini paylaşan Demet Akalın, sosyal medya üzerinden paylaşılan iğrenç görüntülerin ardından sonunda sessizliğini bozdu. 2. Sayfa adlı programı sunucularına Durmaz hakkında bir açıklamada bulundu. İşte Demet Akalın’ın yazdıkları:

“Uçağın tuvaletinde öyle çirkin bir görüntüye imza atan bir insanı, evli barklı biri olarak nasıl savunayım, nesini savunayım! Ben ona söylediğimi söyledim… ‘Kimse seni bitiremedi, sen kendini bitireceksin Kerimcan’ dedim. Bu son olay kabul edilemez! Sen ünlü olduysan bu şöhreti taşıdıysan bu kadarını yapamazsın, ben pilates fotoğrafı bile paylaşamıyorum. Bana whatsapp gruplarından nasıl çirkin fotoğraflar geliyor hayal bile edemezsiniz, anadan üryan fotoğraflarınızı paylaşıyorsunuz. Evli çocuklu kadınların fotoğrafları geliyor bana… Milletin uçkurunun bekçisi miyim? Dağ gibi kocam var arkamda ondan utandım”

Kaynak:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.