DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Akalın’dan Survivor Evrim’e tepki

Demet Akalın’dan Survivor Evrim’e tepki
01.07.2020
210
A+
A-

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden Nisa’nın elenmesini esprili bir notla kutlayan Survivor Evrim’e tepki gösterdi.

Dokunulmazlık oyunlarının hepsinde birinci olarak elenme adayı isimlerini belirleyen isim olan Sercan Yıldırım performansıyla göz doldurdu. Sercan sırasıyla eleme potasına Berkan Karabulut, Nisa, ve Barış Yağcı’yı sokarak sürprize imza attı. Gecenin sonunda Survivor adasına veda eden isimse Nisa oldu. Yaşanan bu sürpriz vedanın ardından adadan son elenen yarışmacı olan Evrim Keklik, Nisa’nın elenmesiyle ilgili olarak dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Hadise’nin bir şarkısı ile bu sürpriz eleme sonucunu değerlendiren ve durumdan memnuniyet duyduğunu gösteren Evrim şunları yazdı: “Hadise ne demiş ‘her şey burada bitti, toparlan gidiyorsun” ve paylaşımının sonuna gülücük emojisi koydu.

Yarışmayı başından beri yakından takip eden Demet Akalın’sa Evrim’in bu paylaşımını Twitter hesabına taşıdı ve Nisa’ya olan desteğini elenmiş olsa da bir kez daha gösterdi ve şu ifadeleri kullandı: “Ayy sen şimdi dalga mı geçtin Nisa’yla! Seni sevip desteklemekten nasıl nefret ettik son bir ay bir bilsen! Nisa gönüllerin şampiyonu oldu ya sen?”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.