DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Akbağ nasıl bir kayınvalide olacağını anlattı

Demet Akbağ nasıl bir kayınvalide olacağını anlattı
17.01.2021
143
A+
A-

Usta oyuncu Demet Akbağ, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Ata Demirer ile olan bağını anlatan Akbağ, oyunculukta da kurallarının olmadığını belirtti.

Başrollerini; Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim ile paylaştığı ‘Akrep’ dizisinde ‘Perihan’ karakterine hayat veren Demet Akbağ, ‘Jülide Ateş ile 40’ programına konuk oldu.

Kariyeri ve özel hayatıyla ile ilgili sorulara yanıt veren usta oyuncu ‘Eyyvah Eyvah’ adlı sinema filmi serisinde birlikte rol aldığı Ata Demirer’le bağını şöyle anlattı:

“Eyyvah Eyvah’ta kardeş kazandım. Ata’yı severdim ama film çalışması sırasındaki yakınlaşmamız bizi abla-kardeş, arkadaş, dost yaptı. İyi ki de oldu. Meslektaşım, arkadaşım, kardeşim, zaman zaman özleyip sadece sesini duymak için aradığım, çok özel biridir Ata.”

“OYUNCULUKTA KURALLARIM YOK”

Akbağ, oyunculukta kuralları olup olmadığı sorusunu ise şöyle yanıtladı:

“Kuralları ben değil, beni seven seyirci koyuyor. Ben ailenin kızıyım, annesiyim, ablasıyım. Kurallarım yok ama o kuralları uygulayacağım roller de teklif edilmedi! Düşünüyorum da hangisi kuralları aşan işler yapardı? Yapsa yapsa Feriştah yapardı. Ama durumumdan memnunum.”

“ADİL BİR KAYINVALİDE OLURUM”

20 yaşında Ali adında bir oğlu olan Demet Akbağ, Jülide Ateş’in “Kayınvalideliğe hazır mısınız?” sorusuna, “Henüz erken. Ama anlayışlı olurum, kadın tarafından bakarım hadiseye. Oğlumu kayırmam, kollamam, bana öyle geliyor” yanıtını verdi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.