DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Akbağ’dan buruk kutlama

Demet Akbağ’dan buruk kutlama
31.08.2020
196
A+
A-

Oyuncu Demet Akbağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hem takipçilerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı hem de geçen sene Mart ayında kaybettiği eşi Zafer Çika’nın doğum gününü kutladı.

Akbağ, etkin bir şekilde kullandığı ve takipçileriyle etkileşim halinde kaldığı Instagram hesabı üzerinden hem takipçilerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı hem de geçen sene Mart ayında geçirdiği bir trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden eşi Zafer Çika’nın acısının ne kadar taze olduğunu gösterdi.

Eşiyle birlikte onun doğumgününde çekilmiş bir fotoğraf karesini paylaşan Demet Akbağ, bu çok özel ve anlamlı kareye “30 Ağustos Zafer bayramımız , bizim ailenin de özel günüdür aynı zamanda. Zaferi’m ve kardeşim Kemal ‘in de doğum günü olması sebebiyle” notunu düştü.

Akbağ’ın bu duygusal paylaşımına sanatçı dostları da yorumlarıyla destek verdi. Başarılı oyuncunun yakın arkadaşı ve sahne partneri Yılmaz Erdoğan da onun bu duygusal paylaşımına üç kalp emojisi ile yanıt verdi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.