DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Deniz Akkaya Ömür Gedik’i çok sert eleştirdi

Deniz Akkaya Ömür Gedik’i çok sert eleştirdi
21.11.2019
243
A+
A-

Eski model Deniz Akkaya, şarkıcı ve sunucu Ömür Gedik’in vegan beslenme üzerine yaptığı paylaşımını hesabına taşıdı ve Gedik’i son derece sert sözlerle eleştirdi.

Ömür Gedik önceki gece sabah saatlerine doğru Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu ve dikkatleri üzerine çekti.

Ömür Gedik çok ses getiren bu paylaşımından saatler sonra bu defa görseli dikkat çekmek için hesabına yüklediğini ve insanları vegan beslenmeye yaklaştırmak için böyle bir yol denediğini söyledi.

DENİZ AKKAYA TEPKİ GÖSTERDİ
Gedik’in yaptığı bu paylaşımlarla Twitter’da günün konusu haline gelmesinin ardından hakkında çok sayıda yorum yapıldı. Bunlardan birini de Deniz Akkaya yaptı. Akkaya, Ömür Gedik’in ‘şort’ yorumunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu kadıncağızın ‘şort’ çıkışı, ‘bebek emzirme’ üzerine yazılabilecek en aşağılık yazısını okumuş iseniz, şaşırmazsınız bu paylaşıma… geçmişi var abesliğin. Bir de The Game Changers izleyen her Türk erkeğinin bir anda vegan olma sevdası, bu manipülatif bilgiden sonra olması… Adama kalbin duracak desen umuru olmaz, kuş ötmez diyorsun salatalığa talim…”

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.