DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ozan Güven, aylar sonra ortaya çıktı!

Ozan Güven, aylar sonra ortaya çıktı!
12.12.2020
159
A+
A-

Magazin gündemini bir dönem oldukça meşgul eden, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla edilen ve mahkemelik olan Ozan Güven, aylar sonra ortaya çıktı.

45 yaşındaki ünlü oyuncunun radikal bir karar aldığı ve meslektaşı Şevket Çoruh ile birlikte Cunda’da tatil yaptığı öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ozan Güven hakkındaki dava sonuçlanana kadar Cunda Adası’nda yaşamaya karar verdi.

Güven, Rasim Öztekin, Bülent İnal, Beren Saat ve Perran Kutman gibi ünlü isimlerin de yazlığının olduğu adada ev tuttu. Öte yandan Güven’in sakallarını kesmemesi de dikkat çekti. Güven’in bu halini görenler, “Kendini iyice salmış” ve “Eski halinden eser yok” yorumlarında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Deniz Bulutsuz’un kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği Ozan Güven hakkında ‘hakaret’, ‘kasten yaralama’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı. İlk duruşma, 21 Ocak 2021’de yapılacak.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.