DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Deniz Seki’ye büyük şok…

Deniz Seki’ye büyük şok…
27.11.2019
208
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajla gündeme gelen Deniz Seki peş peşe 2 şok birden yaşadı. Önce annesi rahatsızlanan Seki’nin bu kez de erkek kardeşinin beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda annesinin rahatsızlığıyla uğraşan ve sevenlerinden dua isteyen ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin acısı ikiye katlandı. Annesinin sağlığına kavuşmasıyla rahat nefes alan Seki’nin bu sefer de erkek kardeşi Serdar Seki, beyin kanaması geçirdi.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Deniz Seki’nin erkek kardeşi dün iş yerinde fenalaştı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Serdar Seki, apar topar hastaneye kaldırıldı. Kan sulandırıcı ilaç kullandığı için bir süre ameliyata alınamayan Serdar Seki’nin ilk operasyonu 6 saat sürdü.

Konuyla ilgili canlı yayında bilgi alınmak istenen Deniz Seki, büyük üzüntü yaşadığı için ağlamaktan konuşamadı. Kardeşini, kendisinin büyüttüğünü ifade eden Deniz Seki, tüm sevenlerinden dua istedi.

SERKAN SEKİ ABİSİ SERDAR SEKİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Kardeşinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Serkan Seki şunları söyledi; Bugün çok fazla telefon ve mesaj trafiğinden dolayı tek tek cevap veremiyorum. İlginiz için teşekkürler ameliyat olan abim. Tesadüfen fark edilen bir şey,  erken de fark ettik. Çok şükür ameliyatı da başarılı geçti. Doğal olarak bir gün yoğun bakımda kaldı bugün itibariyle de normal odaya geçti. O da herkese çok teşekkür ediyor, ilginiz için sağ olun.

DENİZ SEKİ KARDEŞİ SERDAR SEKİ KİM?

Deniz Seki’nin kardeşi Serdar Seki, yönetmen ve yapımcı kimliğiyle profesyonel anlamda 19 yıldır televizyon sektörünün değişik alanlarında; çeşitli tv programları, 200’ ü aşkın videoklip, tanıtım filmleri ve reklam filmleri olmak üzere bir çok alanda hizmette bulundu. 2010 yılının mayıs ayında “Skare Film Yapım” adını vererek kurduğu prodüksiyon şirketi ve profesyonel ekibiyle, birçok yapımın altına imza attı. Serdar Seki, 2017 yılında Suada’da Pınar Muslu ile evlendi. 2014 yılının Ocak ayında şirketin ismini “Film Sanat” olarak değiştirerek daha büyük projelerle videoklıp, televizyon programları ve reklamların yanı sıra; sinema filmi ve dizi projeleriyle ilgili çalışmaları devam etmektedir.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.