DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Deren Talu’nun yeni aşkı bakın kim çıktı?

Deren Talu’nun yeni aşkı bakın kim çıktı?
17.11.2019
238
A+
A-

Sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli’nin 23 yaşındaki kızı Deren Talu, hakkında çıkan bir aşk iddiası ile magazin gündeminde… Geçtiğimiz aylarda New York Moda Haftası’nda podyuma çıkan, zaman zaman sosyal medya yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Deren Talu’nun yeni flörtü kim?

Posta gazetesinden Halil Kalmuk’un haberi şöyle: “Arzu-Ömer Sabancı’nın ortanca oğlu Hakan Sabancı, geçen çarşamba Levent’teki gece kulübü Chicki Boom’daydı. Yurt dışından gelen misafirleri ile birlikteydi. Defne Samyeli’nin Eren Talu’dan olan kızı Deren Talu da kulüpteydi. Dedikoducular ve tanımayanlar, ikilinin birlikte olduğunu konuşmaya başladı. Oysa alakası yok.

AYNI YAŞTALAR

Deren Talu’nun kalbini çalan Hakan Sabancı değil, adını şimdiye kadar dedikodulardan uzak tutmayı başaran kardeşi Kerim Sabancı.Zaten o gece Kerim Sabancı da kulüpteydi. Deren’in de içinde olduğu arkadaş grubu ile eğlendi.2018’de University of Southern California Üniversitesi’nden mezun olan Kerim, Amerika’da çalışıyor. Deren gibi 23 yaşında.”(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.