DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan’ın mesajlarını ifşa etti

Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan’ın mesajlarını ifşa etti
06.02.2021
204
A+
A-

Model Didem Soydan LGBT’li bireyleri desteklerken “Mücbir sebeplerde yıldızı parlayanlar ve hali hazırda yıldız olanlar, LGBT’ye niye destek olmuyorsunuz?” sözleriyle dikkat çekti. Oyuncu Bartu Küçükçağlayan bu sözleri üstüne alınınca bakın neler yaşandı.

Didem Soydan ve Bartu Küçükçağlayan’ın yazışması sosyal medyada gündem oldu. Geçen gün Didem Soydan Instagram hesabından “Mücbir sebeplerde yıldızı parlayanlar ve hali hazırda yıldız olanlar, LGBT’ye niye destek olmuyorsunuz?” eleştirisinde bulundu.

Bu paylaşım sonrası Didem Soydan’a ‘Mücbir Sebepler’ programını sunan Bartu Küçükçağlayan özelden mesaj attı. Soydan’ın açıklamasını yanlış anlayan Küçükçağlayan “Bize neden kızıyorsun?” diyerek ünlü modele serzenişte bulunup ardından da “Hadi barışalım” dedi.

KÜÇÜKÇAĞLAYAN SOYDAN’I ENGELLEDİ

“Bana da sinirlenme be” diyen Bartu Küçükçağlayan ardından ise Didem Soydan’ı engelledi. Bunu fark eden Soydan ise mesajları ifşa etti.

Soydan paylaşımında “Hayır anlamadım programa katılıp yayını bozacağımı falan mı sandı acaba? Soramıyorum da engellemiş. Büyük saçmalık görüntülüyorum ama iyi oldu bu süreçte. Ya da programın yıldızı parlayan veya hali hazırda yıldız olanlar yazımdan alınıp mücbir baskılar mı yaptılar acaba? Korkak ünlüler neyse her iki sebep de ilginç” dedi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.