DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dilan Çıtak Tatlıses acısını sosyal medyadan duyurdu

Dilan Çıtak Tatlıses acısını sosyal medyadan duyurdu
28.02.2019
248
A+
A-

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, köpeği için duyusal bir mesaj yayınlayarak, ölen köpeğini evinin bahçesine gömdü. Çıtak köpeği için yaptığı paylaşımda, “Canımı kaybettim.” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, ölen köpeği Marcus’u evinin bahçesine gömdü.

“SEN GİTTİN AMA BEN SENİ BIRAKMAM”

Dilan Çıtak Tatlıses, köpeği Marcu’un ölüm haberini sosyal medyadan “Canımı kaybettim” sözleriyle duyurmuştu. Köpeğinden ayrılmak istemeyen Çıtak, Marcus’u evinin bahçesine gömdü. Genç şarkıcı duygularını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Oğlum benim evimizin en güzel köşesi senin burası da zaten hep evindi. Yine evindesin korkmana gerek yok. Sen yine hiç yalnız değilsin minik bebeğim. Sen gittin ama ben seni bırakmadım, dibimden yine ayırmadım. Bak her zamanki gibi kuyruğumdasın. Sana demiştim seni bırakmam diye. Şimdi bana tekrar koşacağın yüzümü öpeceğin gözyaşlarımı yalayacağın ,uyurken başımda bekleyeceğin ve ben nereye sen oraya olacağın günleri bekliyorum artık umudum bu… Seni bekliyorum tontişim benim.” ifadelerini kullandı.


(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.