DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dünyaca ünlü fenomen MrBeast, Enes Batur’u şikayet etti

Dünyaca ünlü fenomen MrBeast, Enes Batur’u şikayet etti
01.11.2019
244
A+
A-

25 milyon takipçisi olan YouTube fenomeni MrBeast, videolarını kopyaladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu Enes Batur’a “Dünyayı kurtar” diyerek meydan okudu.

Ürettiği ilginç içeriklerle büyük bir hayran kitlesi olan YouTube fenomeni MrBeast lakaplı genç, videolarını kopyalayadığı gerekçesiyle Enes Batur’u şikayet etti.

Geçtiğimiz gün ise MrBeast ve diğer fenomenler 20 milyon ağaç dikme kampanyası başlatmış ve kampanya 4 milyon ağaca ulaşmıştı. Bu kampanyanın videosunu yayınladıktan sonra Enes Batur’a da özel mesaj atarak, “Beni hatırladın mı? Nasıl unutabilirsin ki? Her videoyu kopyaladığın görünüyor, bunu da kopyala ve dünyayı kurtar” diyerek meydan okudu.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.