DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ebru Gündeş de o akıma uydu: Paylaşımına yorum yağdı

Ebru Gündeş de o akıma uydu: Paylaşımına yorum yağdı
04.07.2019
234
A+
A-

Ebru Gündeş, Instagram hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafına, “Kısa bir tatil arası” notunu düştü. Ünlü güzelin fotoğrafına kısa süre içerisinde binlerce hayranı yorum yaptı.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş sosyal medya hesabı Instagram’dan bir fotoğraf paylaştı. Gündeşin bu paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

44 yaşındaki şarkıcının bir takipçisi, paylaşıma, “Makyajsız daha güzelsiniz” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise “Güzelliğinizle yıllara meydan okuyorsunuz” mesajını yazdı.

(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.