DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ebru Polat’tan Ahmet Hakan’a olay yanıt: Özelden attığın mesajları…

Ebru Polat’tan Ahmet Hakan’a olay yanıt: Özelden attığın mesajları…
30.07.2019
315
A+
A-

‘Ela’ şarkısıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Reynmen lakabıyla tanınan ünlü YouTuber Yusuf Aktaş, sosyal medya hesabı üzerinden “Düet yapacak kadın sanatçı aranıyor” mesajını paylaşmıştı.

Reynmen’in çağrısına Hadise, ‘Ela’ şarkısıyla dans ettiği videoyu “Alsam mı bi dal dudaklarından” notunu düşerek sosyal medya hesabından paylaştı ve olay oldu. 

Hadise’nin ardından ise Ebru Polat da dans ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Hadise’yi eleştiren Ahmet Hakan Ebru Polat’a da tepkisiz kalmadı ve köşe yazısında şunları söyledi: 

Hadise’nin ‘çünkü gözlerin ela’ şarkısı eşliğinde yaptığı dansın videosunu dünkü yazımda eleştirmiştim. Benzer bir video da Yeşim Polat adlı kim olduğunu, ne iş yaptığını bilmediğim bir şahıstan geldi. Tamamen madem Hadise olay oldu… Biraz da ben olayım tilkiliğinde bir gayret bu… Kendisine şu şarkıyı armağan ediyorum: Olay olamazsın kardeşlik/ çünkü dansın tilkilik.

Ebru Polat bu yazıdan sonra bomba açıklamalar yaptı ve Hakan’ı yerden yere vurdu. Polat ilk olarak “Ahmet Hakan bu ülkenin başına gelmiş en üslupsuz, saygısız, milleti b.klar kendine bakmaz adamlarından pardon madamlarından biri. Keşke silinmeseydi de mesaj kutusundaki mesajlarını hatırlatsaydım kendisine… Gerçi sever o döneklikleri…” dedi. 
Polat daha sonra ınstagram hesabına yüklediği videoda “Sevgili Ahmet Hakan’cım dün Hadise’ye ne varsa diline gelen sövdün saydın. Kadının ne ahlaksızlığı, ne edepsizliği kaldı. Tam bir kadın düşmanısın sen, çocukluğunda ne yaşattılarsa sana. Bu kadar nefret etmişsin kadınlardan.” diyerek cevap verdi. (Medyaradar) 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.