DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ebru Yaşar ‘Alev Alev’ polemiğine son noktayı koydu

Ebru Yaşar ‘Alev Alev’ polemiğine son noktayı koydu
09.11.2019
221
A+
A-

Önceki gün katıldığı bir televizyon programında, Feridun Düzağaç’ın sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklama kendisine sorulan Ebru Yaşar, günlerdir süren polemiğe son noktayı koydu.

Feridun Düzağaç’ın yıllardır dillerden düşmeyen hit parçası ‘Alev Alev’ geçtiğimiz ay Ebru Yaşar tarafından seslendirilmişti Feridun Düzağaç hayranlarının ‘Alev Alev’ şarkısının yeni versiyonunu beğenmeyip ağır eleştirilerde bulundukları kendisine hatırlatılan Yaşar şöyle konuştu; “Feridun Düzağaç 15 yıl önce söylemiş ben de 15 yıl sonra söyledim, bir sanat eserini alıp o yıllardan bu yıllara taşımak çok önemli bir görev. Mesela Sezen

Aksu bu konuda çok bonkör, o yüzden Sezen Aksu. Eserlerini tüm sanatçılarla paylaşıyor. Bütün beste yapanlar bu şekilde düşünmeli. Şarkıları da şarkıcıları da yaşatmak lazım. Sonuç olarak ‘Alev Alev’i benden dinlemek isteyen benden Feridun’dan dinlemek isteyen Feridun’dan dinleyecektir”

“SANATÇIYA YAKIŞAN ESERİNİN ARKASINDA DURMAKTIR”

Feridun Düzağaç’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım, kendisine sorulan Yaşar “Feridun’un açıklamasına istinaden üzerime alınmak istemediğim şeyler var. Ben ne şarkıyı daha önce almak isteyen sanatçıların adlarını biliyorum ne de şarkının alım sürecinde maddi konularla ilgili bir bilgim var. Sanatçılığa yakışan eserinin arkasında durmaktır. Biz onun haberi olmadan bir şey yapmadık hatta şarkının demosunu bile önce ona gönderdik” dedi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.