DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ece Üner’in Kim Kardashian sözlerine Deniz Çakır’dan eleştiri

Ece Üner’in Kim Kardashian sözlerine Deniz Çakır’dan eleştiri
29.09.2020
217
A+
A-

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian’ın Azerbaycan – Ermenistan çatışmalarında Türkiye’yi suçlayan sözlerini haber bülteninde gündeme getirdi.

Ece Üner, “Kardashian’ın kameralara göstermeye alışık olduğu ve hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?” diyerek Kim Kardashian’a yanıt verdi. Üner’in bu sözleri sosyal medyada olumlu karşılık bulduğu kadar olumsuz yorumlar da aldı. O isimlerden biri de oyuncu Deniz Çakır oldu.

Deniz Çakır, Ece Üner’in bu sözleri için, “Bu nasıl avam, yakışıksız bir üsluptur. Pes yahu… Bu üslupla ana haber sunuyor, inanılır gibi değil…” dedi. Deniz Çakır sözleri, Twitter’da kısa sürede gündem olurken, Ece Üner bir cevap da oyuncu Deniz Çakır’a verdi.

Ece Üner, Deniz Çakır’a şunları söyledi:

Pes’miş! Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim! Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak! Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz? Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!”(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.