DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Elenen isimden şok hareket!

Elenen isimden şok hareket!
06.06.2018
259
A+
A-

Survivor’da en dikkat çeken isimlerden olan biri elendi ve birçok Survivor izleyicisini şaşırttı. Survivor’da bu hafta eleme potasında Ümit Karan, Turabi, Damla ve Hakan vardı. İşte Survivor’da elenen isim…

İzleyicileri tarafından merakla takip edilen yarışma programı Survivor’da dün akşam kritik bir eleme gecesi heyecanı yer aldı. Survivor’da dün akşam etkili adayların olduğu bir eleme potası vardı. İzleyiciler Survivor’da dün akşam kim elendi sorusunun cevabını araştırırken, gelen SMS oyları sonucu belirledi.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Ünlüler takımı ada konseyinde takımlarından Ümit Karan ve Turabi’nin isimlerini eleme adayı olarak belirledi. Gönüllüler takımında ise eleme adayları Hakan ve Damla olmuştu. Gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim ünlüler takımından Ümit Karan oldu.

ÜMİT KARAN’DAN ŞOK HAREKET!

Ünlüler takımında yer alan Ümit Karan, hem kendi takımı hem de Gönüllüler takımıyla vedalaştı. Fakat tek bir ismi pas geçti. O da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal’di. Mustafa Kemal ile vedalaşmayan Ümit Karan eleme gecesine adeta damga vurdu. Herkes Mustaf Kemal’in Merve ismini vermesini bekliyordu. Kendi ismini duyan Ümit Karan ise bu duruma tepki gösterdi ve Mustafa Kemal’e ‘hain’ dedi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.