DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Enis Arıkan ve Ezgi Mola’nın, Aleyna Tilki videosu sosyal medyayı salladı

Enis Arıkan ve Ezgi Mola’nın, Aleyna Tilki videosu sosyal medyayı salladı
10.09.2018
260
A+
A-

Yakın arkadaş olan Ezgi Mola ve Enis Arıkan sosyal medyadan paylaştığı eğlenceli videolarıyla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncular bu defa ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısıyla ortalığı kasıp kavuran Aleyna Tilki ile İdo’nun şarkıları eşliğinde bir video paylaştı.

Ezgi Mola ve Enis Arıkan otomobil içinde çektikleri eğlenceli bir videoyu sosyal medyadan paylaştı. ‘Aleyna Mola feat İdo Arıkan’ notuyla Enis Arıkan’ın paylaştığı videoda, ünlü oyuncular Aleyna Tilki ve İdo’nun şarkılarına eşlik ediyor. Ezgi Mola’nın ‘Youtube’u yıkacağız’ dediği video, bir saat içinde 400 binden fazla görüntülendi.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.