DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Esra Erol Yeni Sezonda Evlendirmeye Devam Kararı Aldı

Esra Erol Yeni Sezonda Evlendirmeye Devam Kararı Aldı
16.08.2017
284
A+
A-

Evlilik programlarının yayından kaldırılacağı haberleri gündemde yer alırken Esra Erol yeni sezonda İzdivaç programını sunmaya devam edeceğini açıkladı. ATV ekranlarında uzun yıllardır evlilik programı yapan Esra Erol yeni sezonda da programına devam edeceğini sosyal medyadan duyurdu. Son dönemde evlilik programlarının RTÜK tarafından yayından kaldırılacağı haberleri ardından programına son vereceği konuşulan Esra Erol İzdivaç programı ile yeni sezonda da hayranlarının karşısında olacak.

ESRA EROL YENİ SEZONDA EVLENDİRMEYE DEVAM EDECEK

atv ekranlarında Esra Erol’un sunduğu izdivaç programı devam kararı aldığını yeni sezonda kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu. Ekibin Instagram hesaplarından video paylaşarak İzdivaç programının yakında başlayacağını duyurdu. Böylece, evlilik programının kaldırılmayacağı da anlaşıldı.

RTÜK, geçtiğimiz günlerde uzun dönemdir tartışılan evlilik ve izdivaç programlarıyla ilgili tek tek kanallarla görüştü. Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yeni bir düzenlemeye tabi tutulan programların çocukların televizyon izlediği saatlerde yayınlanamayacağına dair kural getirilmişti.
Ayrıca arkadaş bulma programlarına verilecek cezalar da yüzde 1-3 aralığından yüzde 2-5 aralığına çıkarılmıştı. RTÜK, söz konusu programlarla ilgili bu hafta harekete geçti ve kanallarla toplantılar yaptı. İlk toplantı pazartesi günü Kanal D yönetimi ile yapıldı. Kanalın toplantının ardından Asuman Dabak‘ın sunduğu ‘Gel Barışalım’ programını yayından kaldırdığı ve yapımcı firmanın yeni bir format aradığı öğrenildi.

ZUHAL TOPAL’LA İZDİVAÇ KALKTI, SEDA SAYAN FORMAT DEĞİŞTİRDİ

Cuma günü ise buluşma sırası Star TV’deydi. Aynı durum Star TV yönetimine de söylendi ve ‘Zuhal Topal’la İzdivaç’ programının yapılmaması kararlaştırıldı. RTÜK, Perşembe günü ilk olarak Show TV ekibiyle görüştü. Kanal yöneticileri Seda Sayan’ın bu dönem izdivaç programı yapmayacağını, sadece cezaevi mağdurlarıyla ilgili bir program yapacaklarını bildirdiler.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.