DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fahriye Evcen atlıkarıncada poz verdi

Fahriye Evcen atlıkarıncada poz verdi
20.11.2021
212
A+
A-

Sevilen oyuncu Fahriye Evcen son olarak rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ulumasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Güzel oyuncu şimdi de sosyal medya hesabından paylaştığı atlıkarınca pozlarıyla gündeme geldi.

TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinden Fahriye Evcen’in canlandırdığı Akça Hatun (Aka Hatun) karakterinin uluyarak kurtlara seslendiği sahne sosyal medyada ti’ye alındı. O anlar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüş ve çok paylaşılmıştı.

Setlere geri dönen Fahriye Evcen paylaşımlarına yenilerini ekledi. Son olarak atlıkarınca üzerinde pozlarını paylaşan Fahriye Evcen güzelliği ile yine büyüledi.

Son olarak atlıkarınca üzerinde pozlarını paylaşan Fahriye Evcen güzelliği ile yine büyüledi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.