DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fotoğraflarla yürek hoplattılar!

Fotoğraflarla yürek hoplattılar!
21.07.2019
239
A+
A-

Tatil bitti, ama sosyal medyada paylaşımlar sürüyor.

Dünyanın en gen milyarderi unvanını taşıyan Kyile Jenner’ın yeni kozmetik serisinin tanıtımı için arkadaşlarını götürdüğü tatil bitti. Jenner’ın yanı sıra Turks and Caicos adalarına birlikte gittiği arkadaşları Sofia Richie, Anastasia Karanikolaou ve ekipteki diğer herkes evlerine ve günlük hayatlarına döndü. Ancak ekipteki herkes Jenner’a 500 bin dolara mal olduğu iddia edilen lüks tatilde çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşmayı sürdürüyor.

Çıkardığı kozmetik serisi sayesinde genç yaşında milyarder olan hatta ailesinin en iddialı üyesi ablası Kim Kardashian’ı bile geride bırakan Jenner, arkadaşlarını lüks tatile özel jetle götürdü.

Konakladıkları lüks villa bir yana özel olarak hazırlanan yolculuk eşofmanları, uçakta markanın adının yazılı olduğu yastıklar, göz bantları, su şişeleri, tatilde giyilen bikiniler için kelimenin tam anlamıyla bir servet harcadı Kylie Jenner.

O lüks tatile çıkan Anastasia Karanikolaou, Sofia Richie ve ev sahibi Kylie Jenner’ın sosyal medya paylaşımları…

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.