DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gökçe Bahadır’dan ‘Yaprak Dökümü’ itirafı

Gökçe Bahadır’dan ‘Yaprak Dökümü’ itirafı
04.01.2025
141
A+
A-

Bir döneme damga vuran ‘Yaprak Dökümü’nde ‘Leyla’ karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, GQ dergisine birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

2006-2010 yılları arasında ekranlarda olan ‘Yaprak Dökümü’, Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanmıştı.

Dizide, Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Tolga Karel, Caner Kurtaran, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Bedia Ener ve Seda Demir gibi isimler rol almıştı.

Gökçe Bahadır, GQ dergisine ‘Leyla’ karakterini canlandırdığı ‘Yaprak Dökümü’yle ilgili açıklamalarda bulundu.

“BENİM İÇİN OKUL GİBİYDİ”

Bahadır “Leyla’ benim için önemli bir rol. ‘Yaprak Dökümü’ dizisi benim için okul gibiydi. 5 yıl kendimi konservatuar okumuş gibi hissetmiştim. İşinin en iyileriyle çalışma fırsatı buldum. Kariyerime birçok anlamda değer katan bir iş oldu” dedi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.