DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gülşah Saraçoğlu’nun oğluyla ilgili itirafı herkesi ağlattı

Gülşah Saraçoğlu’nun oğluyla ilgili itirafı herkesi ağlattı
13.12.2019
325
A+
A-

12 Aralık 2019 Doya Doya Moda’nın yeni bölümünde, jüri karşısına çıkan Miraç’a, bebek dükkanında yaşadığı duygusal anlar soruldu. O sırada söze giren Gülşah Saraçoğlu, kendi hamileliği süresinde yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Onunla birlikte tüm stüdyo da gözyaşlarına boğuldu.

Miraç’la konuşan Gülşah Saraçoğlu, kendi hamileliğinin çok zor olduğunu söyledi. 10,5 aylık bir hamilelik süreci yaşadığı ifade eden Gülşah Saraçoğlu, hayatının en zor ve en kötü zamanında hiç istenmeyen bir çocuk dünyaya getirdiğini ifade etti.

Gülşah Saraçoğlu, “Allahtan çok iyi bir evladım var. Dağına göre kar veriyormuş allahım, öyle sakin öyle bir akıllı çocuk ki dedi. Gülşah Saraçoğlu’nun 2010 yılında evlenip 2012 yılında boşandığı işadamı Selçuk Han’dan Aslan Yentur isminde bir oğlu var.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

1982 yılında dünyaya gelen Gülşah Saraçoğlu, lise eğitimine devam ederken moda dersleri almaya başladı. Moda duayeni Dilek Hanif’in asistanı olarak atıldığı moda sektöründe kısa sürede tanındı. 2012 yılında ayrıldığı eşi Selçuk Yentur ile yeniden nikah masasına oturdu. Bir dönem kilolarıyla başı dertte olan Gülşah Saraçoğlu verdiği kilolarla hem şaşırttı hem de bambaşka birine dönüştü. 2011 doğumlu bir oğlu olan Gülşah Saraçoğlu bir süredir iş adamı Gökhan Göz ile birlikte. Bir dönem Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yaparken Nihat Doğan’la kavgası gündeme bomba gibi düşmüştü. Dünya starlarıyla da çalışan Gülşah, Nicoke Kidman’i giydirmektedir.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.