DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Hababam Sınıfı’nın ‘Bacaksız’ı Tuncay Akça, hastaneye kaldırıldı

‘Hababam Sınıfı’nın ‘Bacaksız’ı Tuncay Akça, hastaneye kaldırıldı
02.12.2019
240
A+
A-

Yeşilçam’ın efsane film serisi Hababam Sınıfı’nın kahkalarıyla hafızalara kazınan çocuğu, ‘Bacaksız’ lakaplı Tuncay Akça’dan kötü haber geldi.

Ses sanatçısı Onur Akay’ın iddiasına göre, 55 yaşındaki usta oyuncu hastaneye kaldırıldı ve acil ameliyata alındı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Tuncay Akça’nın, uzun süredir bağırsaklarından rahatsız olduğunu öğrenildi.

Oyuncu Tuncay Akça adını sinemaseverlere, Hababam Sınıfı’nın öğrencileri arasında yer aldığı dönemde duyurdu. Filmde Bacaksız lakabı ile tanınan Akça, 1981 senesinde usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Güney’in Yol isimli sinema filminde oynamıştır. Tuncay Akça, özellikle Hababam Sınıfı filminde öğrencilerin ıslanarak beklediği bölümde “Abi siz neden her sabah tek ayak üzerinde duruyorsunuz?” repliği ile tanınmıştır. Filmde Adile Naşit, Münir Özkul, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Tarık Akan ve Ahmet Arıman gibi usta oyuncular ile birlikte rol alan Akça, Bizimkiler dizisinde ise manav rolü ile seyircilerin karşısına çıktı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.