DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hacı Sabancı’dan takipçisine olay cevap!

Hacı Sabancı’dan takipçisine olay cevap!
23.04.2018
285
A+
A-

‘Çok çirkinsiniz’ diye yorum yapan bir takipçisine Hacı Sabancı’nın verdiği cevap olay oldu

Hacı Sabancı, Zeynep Nazlı Kayı aşkı tam gaz devam ediyor. Sosyal medyada sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ile bolca fotoğraf paylaşan Hacı Sabancı, hakkında yorum yapan takipçilerine cevap vermeyi de ihmal etmiyor.

“HACI BEY ÇOK ÇİRKİNSİN”
Geçen günlerde Hacı Sabancı Zeynep Nazlı Kayı ile birlikte olduğu bir fotoğrafı Instagram’dan paylaştı. Bir takipçisi, “Kız çok güzel de Hacı bey çok çirkin be. Zengin olmasa işi zor” mesajını yazdı. Hacı Sabancı’nın cevabı da, ” Neyse bir noktadan kurtarmışım en azından. Teşekkürler” oldu.

TAKİPÇİ LİNÇ EDİLDİ
İşadamının yorumu takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Olumsuz eleştiride bulunan takipçi ise, diğer kullanıcılar tarafından adeta linç edildi.(Posta.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.