DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hadise ve Hülya Açıkgöz sosyal medyada atıştı

Hadise ve Hülya Açıkgöz sosyal medyada atıştı
20.09.2018
235
A+
A-

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasındaki gerilim tırmanmaya devam ediyor! Hülya Açıkgöz’ün sosyal medyadan yaptığı paylaşıma Hadise’den jet yanıt geldi

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz ile arasındaki ipler iyice geriliyor. Aralarında mal varlığı davası olan Hadise ve ablası arasındaki gerginlik sosyal medyaya sıçradı.

Hülya Açıkgöz’ün “İntikamın tatlı bir kelime olduğunu düşünüyor musun?” paylaşımına Hadise “İntikam mı? Hayır, çok tembelim. Oturup karmanın işi halletmesini bekleyeceğim” yanıtını verdi.

Hülya Açıkgöz bu paylaşımdan hemen sonra “Sadece beni izle. Hayatın sosyal medyadan ibaret! Sadece ona sahipsin. Üzücü bir hikaye” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

NE OLMUŞTU?

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün temmuzda intihara teşebbüş etmiş, yazdığı mektuptaki “Evlatlarım yüzümü güldürmedi” sözleri dikkat çekmişti. Bu olay sonrası Hadise, menajerliğini üstlenen ablası Hülya Açıkgöz ve stil danışmanlığını yapan kardeşi Derya Açıkgöz ile ilişkisini kesmisti. Hülya Açıkgöz, “Hadise ile aramızda sorunlar var, zamanla çözeriz. Bizim ailemiz yıkılmaz” açıklamasını yapmıştı. Ama Hadise ablasına “Üzerimden haksız kazanç elde etti” diye dava açmıştı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.