DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hadise’den Elif Perinçek paylaşımı

Hadise’den Elif Perinçek paylaşımı
02.11.2020
229
A+
A-

İzmir depreminin 65 sat sonrasında yaralı olarak kurtarılan üç yaşındaki Elif Perinçek için şarkıcı Hadise, “Ah Elif… Sen mucizesin! Bize yaşattığın mutluluk ve umut…” ifadelerini kullandı.

İzmir’de meydana gelen depremden 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek kurtarıldı. Gelişmelerin ardından ünlü isimler de Elif Perinçek için bir mesaj yayınladı.

Şarkıcı Hadise, “Ah Elif… Sen mucizesin! Bize yaşattığın mutluluk ve umut… Küçük bedeninle ne kadar güçlü bir kız olduğunu hepimize gösterdin. Kurtarma ekiplerimiz iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Sunucu Doğa Rutkay Kamal ise “Saatlerce, günlerce tüm ekip arkadaşlarıyla bir ömrü kurtarmış olmanın buruk sevinciyle uzattığın elinden, güvenle tuttuğun o ele Elif bebek…İşte bu kadar kısa ve bu kadar uzun hayat… Çok şükür dev yürekli kurtarıcılarımıza! Çok şükür sana Elif bebek! Hoş geldin…” sözlerini dile getirdi.

Oyuncu Bergüzar Korel de, “Senin o yaşama sımsıkı tutunan pamuk ellerini öperim yavrum ve onun elini sımsıkı tutan kahramanlarımız… Size ne kadar dua etsek az” mesajını paylaştı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.