DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hakan’dan Ümit Karan’a ayar

Hakan’dan Ümit Karan’a ayar
01.04.2018
251
A+
A-

Hakan Hatipoğlu’nun oyunun ardından Ümit Karan aracılığıyla All Star ekibine ağır bir söylemde bulundu. Ünlüler ekibi ise Survivor Hakan’ın bu sözlerine sert tepki verdi.

Survivor 2018 All Star yarışmasının 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Ünlüler ve Gönüllüler arasında krizin giderek büyüdüğü görülüyor. Hakan Hatipoğlu’nun All Star yarışmacısı Ümit Karan’a, “Karşımıza hazır çıksınlar. Çünkü yarın gördüğünüz gönüllüler bugüne kadarki olan gönüllüler kadar olmayacaktır. Takıma anlatırsan sevinirim” demesi All Star ekibini adeta çıldırttı.

ÜMİT KARAN: SENİN YAPTIĞIN GİDER BENİM HOŞUMA GİDER

Kamera karşısına geçen Ümit Karan, Hakan Hatioplu’nun ayarına, “Onun yaptığı gider benim hoşuma gider” diyerek ti’ye aldı.

DOKUNULMAZLIK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANACAK?

Acun Ilıcalı’nun sunuculuğunu yaptığı Survivor 2018 dokunulmazlık ödül oyununu kim kazanacak? Adrenalin tavan yaptığı yarışma programı bu akşam TV8 ekranlarında saat:20.00’da izleyicisi ile buluşacak.

SURVİVOR 2018 SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Survivor 2018’de All Star ile Gönüllüler takımı her şeylerini vererek kıran kırana yarışıyor. Bu hafta All Star yine performansını konuşturdu. Gönüllüler takımında Nagihan gerginliği var. Hakan, Nagihan hakkında bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Survivor, bütün hızıyla devam ediyor. All Star hala yarışmalarda önde giderken Gönüllüler zaman zaman oyun almayı başarıyor. Bu hafta All Star takımından Gönüllüler takımına geçen Nagihan ile ilgili Gönüllüler’de tartışma çıktı. Hakan “Nagihan ağzına fermuar çekse şampiyon olur” dedi. Funda ise “Çok konuşuyor Allah bize sabır versin” dedi. Cumali’den de Nagihan’a tepki gecikmedi. İşte Survivor son bölüm özeti ve bütün ayrıntılar…

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Acun Ilıcalı, çocuğu olan yarışmacıların çocukları ile telefon görüşmesi yapacaklarına dair söz vermişti. Birsen, Cumali, Sema, Ümit ve Nagihan çocukları ile telefonda konuşurken duygusal anlar yaşandı.(Posta)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.