DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haluk Levent’in enkaz altında kalan kuzeni hayatını kaybetti

Haluk Levent’in enkaz altında kalan kuzeni hayatını kaybetti
08.02.2023
108
A+
A-

Ahbap Derneği’nin kurucusu, şarkıcı Haluk Levent’in kuzeni Güven Dönbak yaşanan deprem felaketinde enkaz altında kaldı ve hayatını kaybetti.

Türkiye deprem kabusu yaşadı. Kahramanmaraş Pazarcık’ta saat 04.17’de 7.7’lik deprem oldu. Başta Kahramanmaraş olmak üzere, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Kilis, Hatay, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman’da binalar yıkıldı. İkinci depreminin ardından kurtarma çalışmalarına başlandı. Ancak saatler 13.24’ü gösterdiği sırada bu kez Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6’lık bir deprem daha meydana geldi. İlk depremde hasar gören pek çok bina bu ikinci depremde tamamen yıkıldı.

Bugün saat 14.45 itibarıyla da ölü sayısı 3 bin 549, yaralı sayısı 22 bin 168, yıkılan bina sayısı 5 bin 777 olarak açıklandı.

“KUZENİM KURTARILAMADI”

Depremzedeler için seferber olan Ahbap Derneği kurucusu, şarkıcı Haluk Levent’in enkaz altında kalan kuzeni Güven Dönbak da maalesef hayatını kaybetti. Twitter hesabından kuzeninin fotoğrafını yayınlayan Levent, “Ahh ya ahh! Küçük kuzenim Güven Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtarılamadı” ifadelerini kullandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.