DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hande Erçel ile ilgili haber ortalığı karıştırdı!

Hande Erçel ile ilgili haber ortalığı karıştırdı!
26.09.2021
214
A+
A-

Glamour İngiltere Dergisi’nin makalesinde “Hande Erçel 2021 itibariyle dünyanın en güzel kadını seçilmiştir” şeklinde yer aldı. Bu haber ortalığı karıştırdı.

İngiliz Glamour dergisinin süper model Thylane Blondeau hakkında web sitesinde yayınladığı bir haber ortalığı karıştırdı.

Dergi, modelin bağımsız eleştirmen TC Candler’ın 1990’dan beri her sene yaptığı ‘Yılın en güzel yüzleri’ listesinin 6 yaşındayken birincisi olduğunu, 2021’de bu unvanın Hande Erçel’e gittiğini yazdı. Ancak derginin haberinde yanlışlık vardı. Çünkü ‘Yılın en güzel yüzü’ 30 Kasım’da belli olacak.

Bu yanlış bilgi üzerine Ürdün’de bir site “Glamour Hande Erçel’i 2021’in en güzel kadını ilan etti” diye haber yaptı.

Bizde de sosyal medyaya böyle yansıdı. Oysaki Hande Erçel henüz TC Candler’ın listesine giren 100 adaydan biri. Yıldızların hayranlarının verdiği oylarla belirlenen en güzel yüzler çekişmesinin bu yılki sonucu, 1 ay sonra açıklanacak.

Hayranlarının önerisi ve oylarıyla belirlenen ilk 100’e giren yüzler arasında Hande Erçel ile birlikte Çağatay Ulusoy, Akın Akınözü, Barış Murat Yağcı var.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.