DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrıldı

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrıldı
17.07.2020
177
A+
A-

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve şarkıcı Murat Dalkılıç’ın evleneceği haberleri konuşulurken, ünlü çiftten üzücü haber geldi. İddiaya göre Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çifti ilişkilerini noktalama kararı aldı.

Evlenmelerine kesin gözüyle bakılan güzel oyuncu Hande Erçel ve şarkıcı Murat Dalkılıç çifti ayrıldı. Yaklaşık 3 yıldır güzel bir birliktelik sürdüren Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’ın neden ayrıldığı henüz bilinmezken, ikilinin son günlerde bir dargın bir barışık olduğu öğrenildi.

DOST KALDILAR

Yaklaşık 3 yıldır beraber olan Erçel ile Dalkılıç çiftinin dost kalarak ayrıldıkları öğrenildi.

YENİDEN AŞK YAŞAMAYA BAŞLAMIŞLARDI

Çift, aralık 2017’de aşk yaşamaya başlamış, Erçel’in annesinin vefatından bir süre önce ayrılmışlardı. Dalkılıç, Erçel’i zor günlerinde yalnız bırakmamıştı. Zor günleri atlatan Erçel, Dalkılıç ile yeniden aşk yaşamaya başlamıştı.

(Uçankuş)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.