DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hazal Kaya gelen ölüm haberiyle sarsıldı!

Hazal Kaya gelen ölüm haberiyle sarsıldı!
03.12.2021
179
A+
A-

Misafir’ dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hazal Kaya arkadaşının vefatıyla yıkıldı.

Hazal Kaya, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yardım çağrısında bulundu. Ünlü oyuncu, çok sevdiği bir arkadaşının öldürüldüğünü söyleyerek, bu olaya şahit olan kişilerden İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na başvuruda bulunmalarını rica etti.

Kaya, içinin yandığını ve bu olayın çözüme kavuşması için elinden geleni yapacağının da altını çizdi.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabında paylaştığı yazıda arkadaşının öldürüldüğünü ve bu olaya şahit olan kişi veya kişilerden İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na ihbarda bulunmaları için çağrı gerçekleştirdi.

İşte Hazal Kaya’nın açıklaması:

“Kamuoyuna önemli çağrı! 29 Kasım 2021 tarihinde saat 22.00 sularında İstanbul’un en işlek noktalarından biri olan Göztepe Minibüs caddesinde (Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi önü) çok sevdiğimiz arkadaşımız Çetin Kaya, polis kurşunuyla başından vurularak öldürüldü. Savunmasız, silahsız vatandaşa gerçekleşmiş olan bu cinayeti gören, duyan kişilerin Cumhuriyet Savcılığı’na başvuruda bulunmalarını talep ederim. İçimizin yandığı bu zor günlerimizde hukukun tarafımıza sağladığı tüm imkanları kullanarak bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerine yer verdi. Cinayeti gerçekleştiren polisin Polis Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre görevden alındığını da belirten Deniz, ulaşılabilecek numaraları da açıklamasında paylaştı.

İstanbul Kadıköy’de set çalışanı Çetin Kaya’nın ölümüne sebep olan polis memurunun tutuklandığı ortaya çıktı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.