DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü aşk mı yaşıyor?

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü aşk mı yaşıyor?
01.04.2018
315
A+
A-

Film sektöründe yeni bir aşk dedikodusu kulaktan kulağa yayıldı

Hazar Ergüçlü ile ‘Dudullu Postası’ ve ‘Gerçek Kesit:Manyak’ta birlikte çalıştığı yönetmen Onur Ünlü’nün bir süredir görüştüğü iddia ediliyor.

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü’nün bu beraberliği basından saklamak için epey çaba gösterdiği, ancak yakın dostlarına ”Çok güzel bir aşk yaşıyoruz” itirafında bulundukları gelen haberler arasında…

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde doğdu.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı.

7 Eylül 2011’den itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı.

Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırdı. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırdı. 2016’da Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırdı.

Hazar Ergüçlü en son ise Hayat Sırları dizisinde Seher karakterine hayat verdi.

Hazar Ergüç’ünün adı Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile anılmıştı.(Posta)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.