DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hepsi Grubu seneler sonra yine bir arada!

Hepsi Grubu seneler sonra yine bir arada!
01.10.2021
138
A+
A-

Bir süre önce dağılan Hepsi Grubu, yıllar sonra yine güzel bir nedenle bir araya geldi. Grubun üyelerinden Yasemin Yörük ve Eren Bakıcı, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla’yı kucağına alan Cemre Kemer’i, evinde ziyaret etti.

Bir döneme damga vuran “Hepsi” grubunun üyelerinden olan Cemre Kemer, şimdilerde Emir Medina ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Kemer, Medina ile Aralık 2020’de nikah masasına oturmuştu.

Geçtiğimiz temmuz ayında da ilk kızı Karla’yı kucağına alan Cemre Kemer’i eski arkadaşları yalnız bırakmadı.

Grubun üyelerinden Yasemin Yörük ve Eren Bakıcı, geçtiğimiz temmuz ayında ilk kızı Karla’yı kucağına alan Cemre Kemer’i, evinde ziyaret etti. Yasemin Yörük, Eren Bakıcı ve Cemre Kemer, çekildikleri bu fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

Önceki gün Ulus’ta bir şampuan markası ve YouTuber Danla Bilic’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, ünlüleri bir araya getirdi. Geceye Özlem Ada Şahin, Buse Terim, Hazal Filiz Küçükköse, Merve Oflaz, Cemre Kemer ve Cansen Kut gibi çok sayıda isim katıldı.

36 yaşındaki Kemer, “Annelik duygusu tarif edilecek bir duygu değil. Yaşayarak bilinecek bir şey. ’40’ı çıkınca uyku düzeni oturacak’ dedi çevremdeki insanlar ama normale döndüğü söylenemez. Bunlar tatlı yorgunluklar…” şeklinde konuştu.

Bebeğinin eşine benzediğini ifade eden şarkıcı, “Babasına benzemesi için dua ettim. Benim burnum estetik, bana niye benzesin? Babası yeşil gözlü, ona benzesin” diyerek, gülümsetti.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.