DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İbrahim Çelikkol’dan duygusal paylaşım

İbrahim Çelikkol’dan duygusal paylaşım
07.08.2021
163
A+
A-

Milas’ta yangın söndürme çalışmalarına katılan ve hortumla alevlerin içine giren oyuncu İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu İbrahim Çelikkol, üç gün önce Milas Ören’deki termik santrale doğru ilerleyen yangını söndürmek için çalışmalara gönüllü olarak katılmıştı. Ön safhalarda hortum taşıyarak, alevlerin içine dalan Çelikkol, günler sonra açıklama yaptı.

Instagram hesabından duygusal bir mesaj yayınlayan 39 yaşındaki oyuncu, “Alevlerin karşısında çınar gibi duran kadınlar, aslan gibi delikanlılar, efsanevi yaşlılar, deli yürekli adamlar… ‘Tek bir ağaç, bin canlı!’ diyerek canla başla hayatlarını hiçe sayarak savaşan itfaiye, zabıta, polis ve asker tüm kardeşlerimle birlikte mücadele vermekten gururluyum” dedi.

Çelikkol, ayrıca Marmaris’te çıkan orman yangınında itfaiye ekiplerine su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir’i de unutmadı.

Çelikkol sözlerini şöyle sürdürdü: “Ortak sevdamızın, ortak savaşında ormanların her karışına fedakarlık ve kahramanlık destanı bırakan gerçek kahramanlar… 80 milyon kişiye ‘İyi ki varsın!’ dedirten bu büyük yangın mücadelesinin kahramanlarından Şahin’i ve bu uğurda yaşamını yitirmiş tüm kardeşlerimiz, sizleri unutmayacağız Bu mücadelede bulunan bütün cesur yürekle selam olsun…”

“Acıda da sevinçte de beraberiz! Bizlere birlik, beraberlik ne demek hatırlatan herkesten Allah razı olsun! İyi ki varsınız…”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.