DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İbrahim Tatlıses ateş püskürdü

İbrahim Tatlıses ateş püskürdü
28.10.2018
235
A+
A-

Yaklaşık bir haftadır Maslak’ta bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde olan şovmen Mehmet Ali Erbil’i önceki gün yakın arkadaşları İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar ziyaret etti. Bir saat hastanede kalan İbrahim Tatlıses, sanat camiasının vefasızlığından yakındı.

Yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’i hastane ziyaret eden İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı Avşar kızı, “Kendisini göremedim ama yakınlarının yüzü gülüyor. Durumu iyiye gidiyormuş. Önemli olan da bu bence” dedi.

İBRAHİM TATLISES: “HERKES ÇOK TERBİYESİZ OLMUŞ”

Sanat camiasına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, sanat dünyasının vefasızlığından yakındı Tatlıses, “Beni zaten iki kişi arıyor. Bunlardan biri Hülya, diğeri de Sibel Can’dır. Sibel Can’ın sesini de çok severim, adam gibi adamdır. Bunlar benim gerçek dostum, diğerleri benim sevmediğim tiplerdir. Piyasa bunlarla dolu, pirinç gibi ayıklayamıyorsun. Kimseye ihtiyacım yok ama biz böyle terbiye almadık. İnsan yalandan da olsa bir hal hatır sorar. Herkes çok terbiyesiz olmuş” ifadelerini kullandı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.