DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İlknur Soydaş yıllar sonra isyan etti

İlknur Soydaş yıllar sonra isyan etti
09.08.2021
261
A+
A-

90’lı yıllarda Serdar Ortaç’ın ‘Karabiberim’ şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren model İlknur Soydaş, son haliyle beğeni topluyor. İlknur Soydaş, hala yıllar önceki kliple anılmasına isyan etti.

İş insanı Cem Pole ile evlendikten sonra gözlerden uzak bir yaşam süren İlknur Soydaş, önceki gün Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı. Ayak üstü muhabirlerin sorularını cevaplayan Soydaş, oyunculuğu bırakmadığını söyledi.

Soydaş, “İyi bir proje olursa neden olmasın. Set ortamını çok özledim” dedi.  Bu arada İlknur Soydaş, ‘Karabiberim’ olarak kendisini lanse edilmesinden dolayı isyan etti.

Oyuncu, “Karabiberim’le var olmadım. Birçok dizi ve sinema projelerinde oynadım. Ama sürekli ‘Karabiberim ile gündeme getiriyorlar. Resmen üzerime yapıştı. Yanlış anlaşılmasın ‘Karabiberim’ klibinde oynadığı rahatsız değilim ama bir gerçek var bir çok projede yer aldım” diyerek rahatsızlığını dile getirdi.

22 yıl önceki ‘Karabiberim’ klibiyle tanınan manken İlknur Soydaş konuk olduğu 2. Sayfa programında açıklamalarda bulunmuştu.

Serdar Ortaç’ı çok sevdiğini söyleyen İlknur Soydaş “Bodrum’da Serdar’ın eşiyle tanıştım. Ben Serdar’ı çok severim. ‘Karabiber’ klibinden para almadım. Sonra iki klibinde daha oynadım, onlardan para aldım” dedi.

“SETLERE DÖNME KARARI ALDIM”

En son “Cam Kırıklıkları” dizisinde rol alan İlknur Soydaş’ın çıkışı Karabiberim klibiyle olmuştu. Manken İlknur Soydaş 1997’de Serdar Ortaç’ın ‘Karabiberim’ şarkısının klibinde oynamıştı. Popçunun, göbeğinden zeytin yediği sahne yıllarca konuşuldu.

Bu klipte çok konuşulan Soydaş ardından 90’ların efsane dizisi ‘Unutabilsem’de Emrah’la rol aldı. Setleri çok özlediğini açıklayan oyuncu, “Yaklaşık 10 yıldır setlerden uzak kaldım. Bu yıl setlere dönme kararı aldım. Dizi olmaz ama sinemadan gelen teklif olursa kabul edeceğim. Diziler çok uzun soluklu olduğu için o kadar vakit ayıramam” demişti.

Kaynak:Milliyet/Cadde/SEÇKİN ŞENVARDAR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.