DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İntizar suskunluğunu bozdu

İntizar suskunluğunu bozdu
24.12.2018
232
A+
A-

Uzun süredir sahnelerden uzak kalan şarkıcı İntizar, önceki akşam Beyoğlu’nda bulunan bir mekanda sevenleriyle buluştu. İntizar, ”2018 benim için özellikle müzikal anlamda şahane bir yıldı. Bu akşam çok eğlenelim. Arzu ettiğiniz peçetelere yazmanıza gerek yok. Bağırın, çağırın ben sizi duyarım. Biliyorsam söylerim. Bilmiyorsam da bildiğim bir şarkıyla gönlünüzü alırım.” diyerek konserinin açılışını yaptı.

Arabesk-fantezi müziğinin güçlü seslerinden İntizar, sessizliğini Beyoğlu’nda bozdu. Sahnede sevenleriyle buluşan şarkıcı: ”Bir damlacık canımla, kalbimin gücünün yettiğince şarkılar yazdım. Hiç bir şey yazmamış gibi, hiç bir şey yapmamış gibi hala amatörüm, hala çocuk ruhluyum, cahilim, toyum… Bağışlayın. Hatam olursa affedin olur mu? Ayrılmayın olur mu sevdiklerinizden. Ayrılacak noktaya gelirseniz tutun bir yerinden. Gurur yapmayın… Çırpının… Kapısına yatın, kapıyı kilitleyin… Ne yaparsanız yapın ama ayrılmayın sevdiklerinizden” sözleri ile manalı bir açıklama yaptıktan sonra ‘Kal Benim İçin’ şarkısını seslendiren şarkıcı İntizar, performansıyla dakikalarca alkışlandı.

YENİ YAZDIĞI ŞARKISINI SESLENDİRDİ

Konserinin son bölümünde hayranlarına çok özel bir sürpriz yapan İntizar, yeni yazdığı şarkısını ilk kez Beyoğlu’nda seslendirdi. ”Kayıt almayacağınıza güveniyorum. Ne olur beni mahcup etmeyin” diye ricada bulunduktan sonra yeni şarkısını seslendirerek hayranlarının gönüllerini fetheden İntizar, sahne orucunu bozduğu konserde enerjisi ve performansı ile yüzlerce hayranından tam not almayı başardı.

Kaynak:Sözcü/Emre Çevik


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.