DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İrem Derici’yi çileden çıkaran röportaj!

İrem Derici’yi çileden çıkaran röportaj!
28.08.2019
243
A+
A-

Şarkıcı İrem Derici’nin evine zorla girmek isteyen Erol K.’nın tahliye edilmesi ve bir muhabirin şahısla röportaj yapması Derici’yi isyan ettirdi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sürekli sosyal medya hesabından sapkın mesajlar atan hatta Harbiye’deki evine kadar gelmeye cesaret eden Erol K. adlı şahıstan dün şikayetçi olmuş ve kişi gözaltı alınmıştı. Sulh Ceza Mahkemesi’ne çıkarılan şüpheli, ifadesinin alınmasının ardından Derici’nin yanına 50 metreden fazla yaklaşmama ve haftada bir kez imza atmak suretiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İrem Derici, şikayet ettiği takıntılı hayranının tahliye edilmesine ve tahliyenin ardından bu şahsın Derici’nin oturduğu mahallede görülmesi üzerine bir muhabirin takıntılı hayran ile röportaj yapmasına sosyal medya hesaplarından ateş püskürdü.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram hesabından, yayımladığı bu yazıya, ”Psikolojim mahvoldu, can güvenliğimden şüphe duyuyorum ve korkular içerisindeyim! Ve bugün salınan sapık 3 saat önce mahallemde tekrar yakalanıyor, mikrofon uzatıyorsunuz, göğsünü gere gere konuşuyor ve bunu yayınlıyorsunuz! Bu nedir biri bana açıklayabilir mi???????” notunu düşerek isyan etti.

Tahliye kararının ardından bir muhabirin saplantılı hayranı İrem Derici’nin evinin yakınlarında bularak röportaj yapması, şahsın Derici’nin evine yakın bir otelde kaldığını söylemesi Derici’yi iyice çıldırttı. Ünlü şarkıcı, olayla ilgili gece vakti Twitter hesabından da isyan etti.

“Burası da İrem Derici’nin apartmanı diye apartmanı çekip ana haber bülteninde yayınlamak haneye tecavüz değil de nedir? Bu normal bir şey mi arkadaşlar lütfen soruyorum size” dedi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.