DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İrem Sak sessizliğini bozdu

İrem Sak sessizliğini bozdu
16.09.2021
248
A+
A-

Milli Basketbolcu Furkan Korkmaz ile geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenen ve aralarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan İrem Sak, ilk kez konuştu.

Önceki gün Etiler’de objektiflere yansıyan güzel oyuncu, çıkan aşk dedikodularıyla ilgili olarak, “Yemek yedik beraber sadece, arkadaşız” diyerek, sanat camiasının klişe cevaplarından birini vererek gülümsedi.

‘Modern Kadın’ isimli dizi ile ekranlara dönecek olan Sak, “Ön hazırlıklara erken başladık. Çok güzel bir proje olacak. Birçok konuk oyuncu da olacak. Beni aşırı heyecanlandıran bir proje oldu” dedi.

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Furkan Korkmaz ve İrem Sak, ilk kez aynı kareye girdi. İkili, Yeniköy’de bulunan bir kebapçı girişinde görüntülendi.

“SİZ NEREDEN ÇIKTINIZ?”

Bir anda basın mensuplarını karşısında gören İrem Sak, ne yapacağını şaşırdı. Ünlü oyuncu, “Aman, siz nereden çıktınız?” diyerek, tepkisini dile getirdi.

“ONLAR SADECE ARKADAŞ”

Sevgilisinin arkasından koşar adım mekana giren Furkan Korkmaz, soruları yanıtsız bıraktı. Oyuncunun menajeri ise hemen gazetecileri arayarak, “Onlar sadece iki yakın arkadaş. Aralarında 11 yaş var” diyerek aşkı yalanladı.

Mekan çıkışında da muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayı tercih eden ikilinin, gülerek oradan uzaklaşması dikkat çekti.

Kaynak:Milliyet/Cadde


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.