DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Irina Shayk’tan yıllar sonra gelen Ronaldo itirafı

Irina Shayk’tan yıllar sonra gelen Ronaldo itirafı
21.12.2018
286
A+
A-

Seksi model Irina Shayk ve futbolcu Cristiano Ronaldo’nun aşkı ve ayrılıkları yıllarca konuşuldu. Ayrılıkları üzerine çok fazla şey iddia edilse de Shayk bunca zaman hiç konuşmamıştı. Yıllar sonra itiraf geldi.

Irina Shayk, Cristiano Ronaldo’dan neden ayrıldı? Yıllardır merak edilen bu soruya seksi model Shayk son noktayı koydu.

2010 yılında tanışan ve gözde çiftler arasında yer alan Cristiano Ronaldo ve Irina Shayk, 2015 yılında ayrılmıştı. Barışacakları konuşulan çift bir daha bir araya gelmedi ve ardından ise Shayk hayatına başka bir ünlü isim ile devam etti.

32 yaşındaki Rus model, Ronaldo’dan ayrıldıktan sonra ünlü aktör Bradley Cooper ile aşk yaşamaya başladı ve bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Ronaldo ise çok sayıda kadınla birlikte olduktan sonra üç çocuk babası daha oldu.

RONALDO ALDATMIŞ!

Shayk ile Cooper’ın mutlu birlikteliği devam etse de Rus modelih Ronaldo’dan ayrılışı bir türlü gündemden düşmemişti.

Irina Syahk, Ronaldo’dan neden ayrıldığını açıkladı. Syahk, “Hakkımızda çok şey yazıldı, çizildi. İşin gerçeği ise Cristiano’nun beni onlarca kadınla aldatmasıydı” dedi.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.