DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Işın Karaca’ya İrem Derici’den sert cevap!

Işın Karaca’ya İrem Derici’den sert cevap!
20.11.2018
221
A+
A-

“İrem Derici biz evliyken Sedat’a evlilik teklif etti” iddiasında bulunan Işın Karaca’ya İrem Derici’den sert cevap!

Işın Karaca dün sabah Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programına konuk oldu. Şarkıcı kızı Mia’nın babası Sedat Doğan’la evli olduğu dönemde İrem Derici’nin Sedat Doğan’a evlenme teklifinde bulunduğunu söyledi Işın Karaca şöyle konuştu:

“İrem Derici, Venedik’te eşime evlenme teklifi etti. Bunun fotoğrafını bana attılar sonra hemen avukatımı aradım boşanma davasını açtım. Hiç kimse mutsuz olduğu bir yerde durmamalı. İrem Derici’nin babası bir reklam filmi için Sedat’ı çağırmıştı. Orada babası bana kızının O Ses Türkiye’de bir şey olmadığını söyledi repertuvar verdim ancak sonra aramadı aramamasının nedeni buymuş. İrem Derici zaten kendi eşine de aynı yerde evlenme teklifi etmiş. Ben bunları biliyordum. Ben onu sevmiyorum, sesini de sevmiyorum. Hepimizin değerleri başka. İrem Derici’nin tavrını tarzını beğenmiyorum. Hepimizin yoldan çıktığı bazı durumlar olmuştur. Ama bunu şöhretle bilmemneyle kapatamazsın. Hiç karşılaşmadık ama karşılaşırsak gözünün içine bakmak istiyorum.”

İrem Derici yanıt verdi!

Işın Karaca’nın bu iddialarına İrem Derici’nin cevabı gecikmedi. Sosyal medyada bir açıklama yayınlayan Derici, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi.

İrem Derici’nin açıklaması şöyle:
“Beni birileri kendiyle karıştırmış. Yıllar önceye dönüp bir bakacak kendine. Google Amca’ya yazınca o dönem bir magazincinin kendi ağzından anlattıkları duruyor. Hatta o magazincinin bu hanımefendi ile ilgili verdiği röportajda her şey var. Bu iftiraya yasal süreci başlatıyorum.”


(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.