DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstanbullu Gelin’e usta oyuncu da dahil oldu

İstanbullu Gelin’e usta oyuncu da dahil oldu
13.08.2018
254
A+
A-

‘İstanbullu Gelin’ dizisi üçüncü sezonuna da yine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Usta oyuncu Meral Çetinkaya diziye dahil oluyor

İstanbullu Gelin’in yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Aslı Enver geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmış ve yeni bölümler için az kaldığını duyurmuştu.

Yeni sezonda sürpriz isimlerin kadroya dahil edileceği konuşulurken, İstanbullu Gelin kadrosuna usta bir oyuncu daha girdi.

DİZİYE İKİ YENİ KARAKTER KATILACAK

Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yönetmen koltuğuna oturduğu; Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci gibi sevilen oyuncuların rollerine devam edeceği diziye yeni sezonda ilk etapta 2 yeni karakterin katılacağı öğrenildi.

Karakterlerden biri Aslı Enver ve Özcan Deniz’in kızları Yaz olacak. Yaz rolünü canlandıracak yeni bir yıldız keşfetmek için şu günlerde arayış sürüyor. Dizinin yeni sezondaki diğer önemli karakteri için de yapım şirketinin usta oyuncu Meral Çetinkaya ile imza aşamasında olduğu ortaya çıktı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.