DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Jennifer Lopez’den cesur poz

Jennifer Lopez’den cesur poz
14.11.2019
228
A+
A-

Jennifer Lopez ve nişanlısı Alex Rodriguez, bir gözlük markasının tanıtımı için kamera karşısına geçti. Birbirinden göz alıcı fotoğrafların yer aldığı seride ise Rodriguez’in paylaştığı bir fotoğraf “iş ve aşk bir arada” yorumlarına neden oldu.

Bir gözlük markası için kamera karşısına geçen çiftin birbirinden özel fotoğraflar çekildi. Ancak Alex Rodriguez’in Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf görenlerin gözlerini kamaştırdı.

50 yaşındaki Lopez ile 44 yaşındaki Rodriguez’in havuz başında verdikleri samimi poz, Lopez’in yıllara meydan okuduğunu gösterir nitelikte. İş ve aşkın bir arada olduğu pozlar takipçileri tarafından oldukça beğenildi.

Mart ayında nişanlanan Lopez ve Rodriguez ailelerini de şimdiden birleştirmişti. Jennifer Lopez yanında değilken ebeveynlik yapmanın ne kadar zor bir şey olduğunu vurgulayan Rodriguez, “Jennifer eve gelene kadar patron benim” yorumuyla ünlü şarkıcıyı el üstünde tuttuğunu göstermiş oldu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.