DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kadir Doğulu: Evet, ihanet ettim!

Kadir Doğulu: Evet, ihanet ettim!
11.12.2021
168
A+
A-

Eşi Neslihan Atagül’ü eski rol arkadaşı Serra Arıtürk’le aldattığı ileri sürülen Kadir Doğulu, sessizliğini bozdu. Hakkında çıkan ihanet iddialarını ti’ye alan oyuncu, “Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım” dedi.

Önceki gün Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu Kadir Doğulu, muhabirlerin “İhanet iddiaları var” demesi üzerine “Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım. İhanet ettim” diyerek dedikoduları ti’ye aldı.

“NESLİHAN ÇOK YETENEKLİ”

Eşinin yurt dışında ödül almasıyla ilgili de konuşan Kadir Doğulu, “Benim karı, diye söylemiyorum Neslihan çok yetenekli ben de beğeniyorum kendisini” dedi.

“DAR GELİRLİ BİR AİLEDE BÜYÜDÜM”

Neslihan Atagül verdiği bir röportajda hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. Oyuncu olmak için çok çabaladığını söyleyen Atagül, “Dar gelirli bir ailede büyüdüm. 13 yaşında bilinmeyen numaraları arayıp bir ajans numarası aldım” demişti.

Oyuncu, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürmüştü:

“Aradım, ‘Ajansınıza kaydolmak istiyorum.’ dedim. Annemle gittik, beni kabul ettiler ama 6 ay ses çıkmadı. Sonra bir audition (seçmeler) için aradılar. Pazardan yeni kıyafetler aldım. Meğer deneme çekimiymiş ama heyecanımı kaybetmedim. Yaşadığın yerde kimsenin sana inanmaması üzücü ama kendi içimde inandığıma tutundum. Velhasıl kelam bir sürü zorluk atlattım.”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.